ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παίκτρια πόκερ κατηγορείται ότι έκλεψε με συσκευή… δόνησης τον αντίπαλό της – Επέστρεψε τα χρήματα (βίντεο)

Στα «μαχαίρια» δύο επαγγελματίες παίκτες πόκερ

Παίκτρια πόκερ κατηγορείται ότι έκλεψε με συσκευή… δόνησης τον αντίπαλό της – Επέστρεψε τα χρήματα (βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε ένα επαγγελματικό τουρνουά πόκερ στην Καλιφόρνια!

Ο βετεράνος Garrett Adelstein έχασε από την Robbi Jade Lew, ωστόσο ισχυρίζεται ότι η αντίπαλός του χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα.

Σύμφωνα με τον 36χρονο παίκτη, η αντίπαλός του χρησιμοποιούσε κρυφά μια ειδική συσκευής δόνησης, με την οποία ενημερωνόταν για τα φύλλα του Garrett, αφού το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την αναμέτρησή τους, μπορούσε να βλέπει τα χαρτιά της τράπουλας.

Ο Garrett και οι παρατηρητές της αναμέτρησης είδαν την Robbi να κάνει μια κίνηση χωρίς λογική, αφήνοντας τους όλους άφωνους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, βάσει των πιθανοτήτων, υπήρχαν 150 τρόποι για να χάσει η Lew και μόλις 6 για να κερδίσει.

Τελικά η Lew κέρδισε το παιχνίδι χάρη σε αυτή την κίνησή της και έφυγε με το ποσό των 269.000 δολαρίων.

Ο Garrett παίζει επαγγελματικά πόκερ σχεδόν μια δεκαετία, ενώ η Robbi άρχισε να ασχολείται σοβαρά μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Η εξήγηση που έδωσε η Robbi για τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού της, ο οποίος τελικά την δικαίωσε, είναι ότι πίστευε πως τα φύλλα του Garrett ήταν χειρότερα από τα δικά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι μετά την αναμέτρηση, ο 36χρονος την απείλησε, αναγκάζοντάς την να του δώσει χρήματα. Ο Garrett από την πλευρά του αποκάλυψε στα social media πως η Lew προσφέρθηκε από μόνη της να του επιστρέψει τα χρήματα, κίνηση που όπως είπε ήταν σημάδι της ενοχής της.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.