ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανικός σε πτήση της Ryanair: Εκνευρισμένος επιβάτης ζητά να του ανοίξουν την πόρτα αεροσκάφους λίγο πριν την απογείωση

Δύο ταξιδιώτες έπιασαν και έριξαν στο δάπεδο τον 27χρονο Βρετανό

Πανικός σε πτήση της Ryanair: Εκνευρισμένος επιβάτης ζητά να του ανοίξουν την πόρτα αεροσκάφους λίγο πριν την απογείωση

Την ώρα που αεροσκάφος της Ryanair ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Ζαντάρ της Κροατίας με τελικό προορισμό τη Βρετανία, ένας εξαγριωμένος επιβάτης σηκώθηκε από τη θέση του και ζητούσε να του ανοίξουν την πόρτα για να βγει έξω.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο επιβάτης, ένας 27χρονος Βρετανός, διακρίνεται να έχει σηκωθεί από τη θέση του και να φωνάζει σε συνεπιβάτες του. Τότε, ξεκίνησε να κινείται προς την πόρτα εξόδου, ουρλιάζοντας «ανοίξτε μου την πόρτα», όταν δυο άλλοι ταξιδιώτες τον πιάνουν και τον ρίχνουν στο δάπεδο.

Λίγο αργότερα, ο 27χρονος απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, που ήταν γεμάτο με κόσμο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κροατία για ένα μουσικό φεστιβάλ, και τέθηκε υπό κράτηση, καθώς φέρεται να επιτέθηκε και σε έναν αστυνομικό, στη διάρκεια της σύλληψής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πτήση από το Ζαντάρ προς το Λονδίνο καθυστέρησε, αφού ένας επιβάτης έγινε ενοχλητικός κατά την προετοιμασία της απογείωσης. Ο επιβάτης απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος από την τοπική αστυνομία πριν η πτήση αυτή συνεχίσει με ασφάλεια για το Λονδίνο» ανέφερε εκπρόσωπος της Ryanair για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.