ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάπας Φραγκίσκος: «Η ζωή είναι δώρο του Θεού, δεν πρέπει να γίνονται αμβλώσεις»

Τι ανέφερε σε ομιλία του

Πάπας Φραγκίσκος: «Η ζωή είναι δώρο του Θεού, δεν πρέπει να γίνονται αμβλώσεις»

Kατά της άμβλωσης και υπέρ της ζωής τάχθηκε στην σημερινή του ομιλία (22/5) στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Ποντίφικας Φραγκίσκος.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξήρε μια εκδήλωση «Υπέρ της Ζωής» στη Ρώμη και έκανε σχόλια για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της ζωής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο για την εθνική εκδήλωση Scegliamo la vita (Let’s Choose Life), η συγκέντρωση της 22ας Μαΐου είχε σκοπό να επιβεβαιώσει την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψη έως τον φυσικό θάνατο. Βίντεο και φωτογραφίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook δείχνουν πλήθη να παρελαύνουν και να τραγουδούν με ταμπέλες και μουσική.

Ο Πάπας χαιρέτησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση αφού προσευχήθηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη.

«Σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας στην προώθηση της ζωής και την υπεράσπιση της αντίρρησης συνείδησης, την οποία συχνά γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί», είπε.

«Ας θυμόμαστε ότι η ζωή είναι δώρο Θεού!» είπε. «Είναι πάντα ιερό και απαραβίαστο και δεν μπορούμε να φιμώσουμε τη φωνή της συνείδησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.