ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρίσι: Σιωπηρή πορεία καλλιτεχνών για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή – Χωρίς πανό και συνθήματα

Συμβολικά η πορεία ξεκίνησε από το Ινστιτούτο Αραβικού Κόσμου και κατέληξε στο Εβραϊκό Μουσείο

Παρίσι: Σιωπηρή πορεία καλλιτεχνών για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή – Χωρίς πανό και συνθήματα

«Σιωπηλή», «απολιτική» πορεία για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή έγινε χθες το απόγευμα στο Παρίσι με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων και μετά από πρωτοβουλία ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων της Γαλλίας.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί, ο συγγραφέας Μαρέκ Αλτέρ, ο πρώην υπουργός πολιτισμού Ζακ Λανγκ κ.ά..

«Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε την ειρήνη, χωρίς να ταυτιζόμαστε σε όλα», δήλωσε ο Ζακ Λανγκ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας στο Παρίσι δεν ακούστηκαν συνθήματα, ενώ οι επικεφαλής κρατούσαν κατάλευκο πανό, χωρίς κανένα σύνθημα.

Συμβολικά η πορεία ξεκίνησε από το Ινστιτούτο Αραβικού Κόσμου και κατέληξε στο Εβραϊκό Μουσείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.