ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρουσιαστής άνοιξε σαμπάνια στον «αέρα» για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Η γριά πήγε στην κόλαση» (βίντεο)

«Η σκ@λ@ από την Βρετανία πέθανε και αυτό είναι καλά νέα»

Παρουσιαστής άνοιξε σαμπάνια στον «αέρα» για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Η γριά πήγε στην κόλαση» (βίντεο)

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως. 

Διεθνή δίκτυα έκαναν εκτενή αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ, εκτός… από το Canal 22 της Αργεντινής, όπου ο δημοσιογράφος Santiago Cuneo αποφάσισε να το… γιορτάσει, ανοίγοντας μάλιστα και σαμπάνια!

«Η σκ@λ@ από την Βρετανία πέθανε και αυτό είναι καλά νέα», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση».

«Ένα χειροκρότημα για τον Σατανά», είπε ο δημοσιογράφος. Και συνέχισε, παίρνοντας ένα μπουκάλι σαμπάνιας: «Υποσχέθηκα ότι θα είχαμε ένα πάρτι. Αυτά τα αγγλικά σκουπίδια, αυτή η βρωμιά, αυτός ο Εωσφόρος έφυγε από τον πλανήτη Γη και αυτό είναι καλά νέα για όλους. Σαμπάνια για όλους».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η παλιοσκ@τοσακούλα, πέθανε. Αιώνια χαρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.