ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αεροσυνοδό «στον αέρα» – Τα συγκινητικά λόγια του έφεραν δάκρυα στους επιβάτες

Η αεροσυνοδός συγκινημένη έτρεξε στην αγκαλιά του

Πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αεροσυνοδό «στον αέρα» – Τα συγκινητικά λόγια του έφεραν δάκρυα στους επιβάτες

Θεατές σε μια συγκινητική στιγμή ήταν οι επιβάτες αεροπλάνου που πετούσαν από τη Βαρσοβία στην Κρακοβία της Πολωνίας, καθώς ο πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, που εργάζεται ως αεροσυνοδός, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πιλότος να ζητά από την αεροσυνοδό να τον παντρευτεί και εκείνη να δέχεται.

Η LOT Polish Airlines, όπου εργάζεται το ζευγάρι, δημοσίευσε τη Δευτέρα στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο κυβερνήτης Konrad Hanc, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, έκανε την πρόταση γάμου.

Η αεροσυνοδός, που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του αεροπλάνου, έτρεξε στην αγκαλιά του, συγκινημένη.

«Κυρίες και κύριοι, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε αυτή τη δουλειά γνώρισα το πιο υπέροχο άτομο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», είπε ο πιλότος, απευθυνόμενος στους επιβάτες.

«Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερο όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, γλυκιά μου. Θα με παντρευτείς;» συμπλήρωσε, έχοντας πέσει στο ένα γόνατο.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι’ αυτό» της είπε καθώς της φορούσε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο, μπροστά στους ενθουσιασμένους επιβάτες.

Δείτε το βίντεο:

«Θα θυμόμαστε αυτή την ιστορία αγάπης. Η αγάπη σίγουρα σου δίνει φτερά, γι’ αυτό σήμερα θέλουμε να ακούσουμε για τις πιο ρομαντικές αναμνήσεις από τα ταξίδια σας» ανέφερε σε ανάρτησή της η εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.