ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Pokémon: Σπάνια κάρτα με τον Pikachu πουλήθηκε για περισσότερα από 400.000 δολάρια!

Η Pikachu Silver Trophy είναι τόσο σπάνια που ακούγεται ότι υπάρχουν μόνο 14 τέτοιες κάρτες παγκοσμίως

Pokémon: Σπάνια κάρτα με τον Pikachu πουλήθηκε για περισσότερα από 400.000 δολάρια!

Μία πολύ σπάνια κάρτα των Pokémon του 1998 με κεντρικό πρόσωπο τον Pikachu πουλήθηκε σε δημοπρασία για ένα αδιανόητο ποσό.

Ο λόγος για την κάρτα Pikachu Silver Trophy που ήταν από το event Lizardon Mega Battle tournament και όπως μεταφέρει η λογαριασμός Golding του X, η κάρτα δόθηκε για περισσότερα από 400.000 δολάρια.

Όπως μεταφέρει το The Gamer, η συγκεκριμένη κάρτα είχε λάβει βαθμολογία Graded GEM MT 10 από το PSA και από τις 28 συνολικές προσφορές που έγιναν, ένας συλλέκτης έδωσε 444.000 δολάρια για να την κάνει δική του.

Η κάρτα όπως είπαμε και παραπάνω, ήταν σε άριστη κατάσταση, με τα στατιστικά της στην Ιαπωνική γλώσσα.

Η συγκεκριμένη κάρτα έχει ένα artwork από τον θρυλικό Mitsuhiro Arita, ο οποίος είχε δουλέψει στο Pokemong Tracing Card από τις αρχές, ενώ βρισκόταν και σε διάφορα άλλα projects όπως τα Monster Hunter, Super Sentai και Shin Megami Tensei.

Η Pikachu Silver Trophy κάρτα είναι τόσο σπάνια που ακούγεται ότι υπάρχουν μόνο 14 τέτοιες κάρτες παγκοσμίως.

Για την ιστορία, πρόκειται για την 2η πιο ακριβή κάρτα των Pokémon που έχει πουληθεί πότε, καθώς την πρωτιά έχει η κάρτα Pikachu Illustrator που αγόρασε πέρυσι ο γνωστός YouTuber, Logan Paul, για περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.