ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πρίγκιπας Harry: Πόσα χρήματα κέρδισε για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Το χακάρισμα φαίνεται να λάμβανε χώρα από το 1991 ως το 2011

Πρίγκιπας Harry: Πόσα χρήματα κέρδισε για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να μην ήταν στο Λονδίνο και μέσα στη δικαστική αίθουσα αλλά κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στο μιντιακό γκρουπ εφημερίδων της Mirror.

Ο δούκας του Sussex κέρδισε 15 από τα 33 άρθρα της αγωγής που είχε κάνει και έχει να λαμβάνει 180.000 λίρες ενώ ο δικηγόρος του David Sherborne είπε χαρακτηριστικά έξω από το δικαστήριο:

Αυτή η υπόθεση δεν αφορά μόνο το τις υποκλοπές, είναι μια συστημική πρακτική παράνομης και αποκρουστικής συμπεριφοράς, που ακολουθείται από συγκαλύψεις και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων, η συγκλονιστική κλίμακα των οποίων μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο μέσω αυτών των διαδικασιών.

Ελπίζω ότι το πόρισμα του δικαστηρίου θα χρησιμεύσει ως προειδοποίηση για όλους τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης που χρησιμοποίησαν αυτές τις πρακτικές και στη συνέχεια είπαν παρόμοια ψέματα σχετικά με αυτό.

Χαιρετίζουμε τη σημερινή απόφαση που δίνει στην επιχείρηση την απαραίτητη σαφήνεια για να προχωρήσειμπροστά από γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από πολλά χρόνια», είπε ο εκδοτικός όμιλος δια του αντιπροσώπου του.

Ο Harry κατηγόρησε για πρώτη φορά τη βρετανική εκδοτική εταιρεία tabloid για χακάρισμα του τηλεφώνου του και κλοπή των φωνητικών μηνυμάτων του τον Οκτώβριο του 2019.

Ο δούκας πίστευε ότι οι δημοσιογράφοι στις εκδόσεις των εφημερίδων της Mirror Group, συμπεριλαμβανομένων των Daily Mirror, Daily Record, Sunday Mirror, The People και άλλων, επιδίδονταν σε ανήθικες και παράνομες πρακτικές προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για αυτόν για τα άρθρα που δημοσίευαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χακάρισμα φαίνεται να λάμβανε χώρα από το 1991 ως το 2011 και ο Harry εμφανίστηκε και στο δικαστήριο για να καταθέσει ενώ εξήγησε πως αρχικά είχε υποψιαστεί ακόμα και έναν παλιό φίλο του από το κολέγιο Eton για τα άρθρα που έρχονταν στη δημοσιότητα ενώ εξήγησε πως υπήρξε πομπός ακόμα και στο αυτοκίνητο της τότε κοπέλας του Chelsy Davy με την οποία ήταν μαζί από το 2004 ως το 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.