ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Προέλαση Ν.Τραμπ: Προηγείται 12 μονάδες του Τζο Μπάιντεν στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports!

Προηγείται και στις Πολιτείες «κλειδιά» αλλά και στους ποιοτικούς δείκτες

Προέλαση Ν.Τραμπ: Προηγείται 12 μονάδες του Τζο Μπάιντεν στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports!

Σταθερό προβάδισμα με μέσο όρο 2,7% σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έναντι του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, διατηρεί ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε ό,τι αφορά την ψήφο σε παναμερικανικό επίπεδο και ειδικότερα στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports,  αγγίζει το 12%!

Η Rasmussen Reports είναι μία εταιρεία που θεωρείται φίλα προσκείμενη στον δεξιό συντηρητικό χώρο αλλά είναι μακράν από τις πιο αξιόπιστες στις ΗΠΑ.

Είναι η δημοσκοπική εταιρεία η οποία προέβλεψε το 2016 την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έναντι της τότε αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, όταν όλα τα προγνωστικά ήταν εις βάρος του.

Βεβαίως η παναμερικανική ψήφος δεν κερδίζει προεδρίες στις ΗΠΑ. Την προεδρία την κερδίζει όποιος καταφέρει να επικρατήσει σε Πολιτείες «κλειδιά».

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Ν.Τραμπ προηγείται σταθερά και σε αυτές.

Για παράδειγμα, στις Πολιτείες της Τζόρτζια και της Αριζόνα που τις έχασε στις προηγούμενες εκλογές και του στοίχισαν την προεδρία, στην τελευταία δημοσκόπηση της The Hill/Emerson, προηγείται με 3% και 4% αντιστοίχως.

Σταθερά εναντίον του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν παραμένουν ποιοτικοί δείκτες όπως, η απόρριψη του προεδρικού του έργου σε ποσοστό 58% και η αίσθηση των Αμερικανών πως η χώρα οδεύει σε λάθος κατεύθυνση σε ποσοστό 67%, στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Economist/YouGov.

Η εικόνα που παρουσιάζεται μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως θα υπάρξει αλλαγή στον Λευκό Οίκο, μετά τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία αλλαγή που την περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο καθώς θεωρούν την κυβέρνηση Μπάιντεν επικίνδυνη για πρόκληση ακόμα κι ενός Γ’ ΠΠ, ενώ τους φοβίζουν, οι κύκλοι εξουσίας που κρύβονται από πίσω της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.