ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ψυχρολουσία» για Χάρι & Μέγκαν: Ο Κάρολος τους απέκλεισε από την εκδήλωση πριν από την κηδεία της Ελισάβετ

Χάνεται η ευκαιρία να «γεφυρωθεί το χάσμα» ανάμεσα σε Γουίλιαμ & Χάρι

«Ψυχρολουσία» για Χάρι & Μέγκαν: Ο Κάρολος τους απέκλεισε από την εκδήλωση πριν από την κηδεία της Ελισάβετ

Εκτός της επίσης εκδήλωσης που θα παραθέσει ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, για τους παγκόσμιους ηγέτες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ενόψει της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, παραμένουν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν αρχηγοί κρατών, επίσημοι καλεσμένοι από το εξωτερικό και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κατά πολλούς, η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η ιδανική ευκαιρία προκειμένου να «γεφυρωθεί το χάσμα» ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Ο λόγος αυτού του αποκλεισμού έχει τη βάση του στο πρωτόκολλο, καθώς σε αυτήν την εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν μόνο εστεμμένοι πρίγκιπες. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα είναι παρόντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.