ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ευρω-διαφθορά: «Βρήκαν τόσα πολλά λεφτά στα σπίτια και τα γραφεία τα οποία ερευνήθηκαν που μέχρι και τώρα τα μετράνε»!

«Θα βγουν και άλλα μεγάλα ονόματα» λέει ο εκπρόσωπος της βελγικής ομοσπονδιακής Εισαγγελίας

Ευρω-διαφθορά: «Βρήκαν τόσα πολλά λεφτά στα σπίτια και τα γραφεία τα οποία ερευνήθηκαν που μέχρι και τώρα τα μετράνε»!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βελγικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Καϊλή-Qatargate, το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ, Φάτμα Τάσπιναρ, αναφέρει ότι «Οι διωκτικές αρχές βρήκαν τόσα πολλά λεφτά σε σπίτια και γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου που ερευνήθηκαν, που μέχρι και τώρα τα μετράνε».

Και αυτό γιατί η έφοδος δεν αφορούσε σπίτια γραφεία που δεν είχαν διερευνηθεί προηγουμένως, αλλά γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα οποία είχε ήδη ψάξει την Παρασκευή και το Σάββατο η αστυνομία των Βρυξελλών!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Αρχές μπήκαν ξανά σε εννέα συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί και η πρόσβαση σε αυτούς είχε αποκλειστεί, προκειμένου να μην χαθούν δεδομένα σημαντικά για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ηλεκτρονικές πηγές κοινοβουλευτικών επιτελείων έχουν «παγώσει» από την Παρασκευή ώστε να αποτραπεί η εξαφάνιση στοιχείων που είναι απαραίτητα για την έρευνα.

Ο σκοπός της σημερινής αναζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λοιπόν, ήταν να κατασχέσει αυτά τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ρεπορτάζ του βελγικού δικτύου VRT εμφανίστηκε και εκπρόσωπος τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, Eric Van Der Sypt, ο οποίος μιλά αρχικά για τα γραφεία που σφραγίστηκαν με τη βοήθεια των ανδρών της ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.