ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Μενέντεζ: Δηλώνει «αθώος» για την κατηγορία ότι είναι πράκτορας της Αιγύπτου

Κατηγορείται ότι έλαβε δωροδοκίες και πως ενεργούσε ως «ξένος πράκτορας» για λογαριασμό της

Ρ.Μενέντεζ: Δηλώνει «αθώος» για την κατηγορία ότι είναι πράκτορας της Αιγύπτου

Αθώος δηλώνει ο Ρόμπερτ Μενέντεζ στις κατηγορίες ότι «παρείχε ευαίσθητες πληροφορίες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και έλαβε άλλα μέτρα, τα οποία βοήθησαν κρυφά την κυβέρνηση της Αιγύπτου».

Ακόμη, τονίζεται ότι έλαβε δωροδοκίες και πως ενεργούσε ως «ξένος πράκτορας» για λογαριασμό της.

Την 27η Σεπτεμβρίου, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από καταβολή εγγύησης ύψους 100.000 δολαρίων. Οι όροι που τέθηκαν από τον δικαστή, είναι να μην έχει επαφή με κανέναν από τους συγκατηγορουμένους του, με εξαίρεση τη γυναίκα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο Γερουσιαστής παρέδωσε το προσωπικό του διαβατήριο και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, ενώ, επετράπη να κρατήσει τα επίσημα διαβατήρια που έχει στην κατοχή του, καθώς τα ταξίδια στο εξωτερικό για επίσημες εργασίες εξακολουθούν να επιτρέπονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.