ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Άντρας πήρε μια ομπρέλα και έπεσε από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας – Πέθανε στο ασθενοφόρο (βίντεο)

Οι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως ήταν σε κατάσταση μέθης

Ρωσία: Άντρας πήρε μια ομπρέλα και έπεσε από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας – Πέθανε στο ασθενοφόρο (βίντεο)

Ένας άνδρας στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας, πήδηξε από τον όγδοο όροφο κτιρίου χρησιμοποιώντας μια ομπρέλα και στον δρόμο για το νοσοκομείο, πέθανε.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα Πέμπτη, 18 Μαΐου. Ο άνδρας μπροστά στα μάτια των γειτόνων του άρπαξε μια ομπρέλα, βγήκε στο μπαλκόνι του και έπεσε κάτω.

«Πριν πέσει, φώναζε δυνατά, ενοχλούσε τους πάντες. Φαινόταν ότι είχε πιει πολύ, ανέβηκε στο μπαλκόνι με την ομπρέλα και έπεσε κάτω», δήλωσαν μάρτυρες στο Atas.info.

Δείτε το βίντεο:

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο με τους διασώστες να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο άνδρας πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο ενώ βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το νοσοκομείο.

«Το θύμα ήταν 40 ετών. Έφερε τραύμα στο κεφάλι και είχε σπασμένο πόδι», δήλωσε μια πηγή στο Atas.info.

«Η αστυνομία έλαβε αναφορά για το περιστατικό και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο», σχολίασε το αστυνομικό τμήμα του Νοβοσιμπίρσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει αναλάβει να δει τι συνέβη και ο άνδρας βρέθηκε στο κενό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.