ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Είμαστε δεσμευμένοι να αποφύγουμε ένα πυρηνικό πόλεμο – Οι ΗΠΑ με τα HIMARS θέλουν να πνίξουν στο αίμα την Ουκρανία »

Δήλωση της Μ.Ζαχάροβα στις διαρκείς δυτικές δηλώσεις

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Είμαστε δεσμευμένοι να αποφύγουμε ένα πυρηνικό πόλεμο – Οι ΗΠΑ με τα HIMARS θέλουν να πνίξουν στο αίμα την Ουκρανία »

Η Ρωσία δήλωσε σήμερα πως παραμένει «πλήρως δεσμευμένη» στην αρχή να μην επιτρέψει ποτέ να γίνει ένας πυρηνικός πόλεμος, ενώ έχουν αυξηθεί οι φόβοι για ενδεχόμενη δραματική κλιμάκωση στη σύγκρουση με την Ουκρανία, που διαρκεί ήδη επτά μήνες.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων πως η θέση της Μόσχας -ότι δεν πρέπει να γίνει ποτέ ένας πυρηνικός πόλεμος- δεν έχει αλλάξει.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει προηγουμένως πως «δεν μπλοφάρει» σχετικά με την προθυμία του να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσίας.

Οι ΗΠΑ με την αποστολή των πυραυλικών συστημάτων HIMARS θέλουν να πνίξουν στο αίμα την Ουκρανία υποστήριξε η Maria Zakharova, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφερόμενη στο νέο «πακέτο» της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο.

«Κάθε εβδομάδα που περνάει όλο και περισσότερα χρήματα ρίχνονται εκεί, στο καθεστώς του Κιέβου, για να διασφαλιστεί ότι οι εχθροπραξίες δεν θα σταματήσουν και ότι θα πεθαίνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι.

Θέλουν να πνίξουν την περιοχή στο αίμα με αμερικανικά χρήματα που δεν προκύπτουν με τίποτα από τις Ηνωμένες

Πολιτείες, των οποίων το δημόσιο χρέος ξεπέρασε πρόσφατα τα 31 τρισεκατομμύρια δολάρια» ανέφερε η Zakharova, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να στείλουν άλλους τέσσερις εκτοξευτήρες HIMARS στο πλαίσιο της νέας στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ, ύψους 625 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν διαρκώς οι αναφορές κορυφαίων Ρώσων αξιωματούχων για το ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις δεν πολεμούν μόνο με τους Ουκρανούς στρατιώτες, αλλά με πλήθος ξένων μισθοφόρων αλλά και δυνάμεων από τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Μας μισούν

«Μπορείτε να φανταστείτε τι μίσος τρέφουν για εμάς.

Οι Αμερικάνοι παραδέχονται δημόσια ότι δίνουν δορυφορικά και άλλα δεδομένα πληροφοριών στη διοίκηση του ουκρανικού στρατού σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και συμμετέχουν στο σχεδιασμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Τι είναι αυτό, αν όχι συνενοχή;

Πρόκειται για έναν πραγματικό υβριδικό πόλεμο» υπογράμμισε η Zakharova, η οποία την ίδια στιγμή κατηγόρησε το Κίεβο ότι εκδικείται τους πολίτες των τεσσάρων νέων ρωσικών επαρχιών για την απόφαση τους να ενταχθούν στη Ρωσία.

«Οι ναζιστές μαχητές έχουν πάρει απροκάλυπτα την εκδίκησή τους σε πολίτες για τη συνειδητή επιλογή που έκαναν υπέρ του με ποιον θέλουν να είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απελευθέρωση αυτών των εδαφών θα συνεχιστεί, οι κατεστραμμένες υποδομές ανοικοδομούνται και η ζωή επανέρχεται στην κανονικότητα» υποστήριξε η Zakharova.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.