ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Λαβρόφ: «Η ομιλία Πούτιν ήταν ένα μήνυμα – Μην την αγνοήσετε»

Δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΕΞ για την ομιλία του Ρώσου προέδρου την ημέρα της ενσωμάτωσης των 4 νέων περιοχών

Σ.Λαβρόφ: «Η ομιλία Πούτιν ήταν ένα μήνυμα – Μην την αγνοήσετε»

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ομιλία είναι τέτοιου είδους, ώστε είναι αδύνατο να αγνοηθεί», είπε ο Σ. Λαβρόφ, ανακοινώνοντας ότι έχει δοθεί εντολή στις πρεσβείες της Ρωσίας στο εξωτερικό να διαδώσουν το κείμενό της και να το καταχωρήσουν στους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ, ο ΟΑΣΕ κ.ο.κ.

«Έχω μεγάλη ελπίδα ότι οι σοβαροί πολιτικοί θα την διαβάσουν από το Α έως το Ω. Πολλά για εκείνους, εάν κάποιος δεν τα είχε ως τώρα κατανοήσει, πρέπει να διασαφηνίστηκαν πλήρως», είπε ο Ρώσος υπουργός.

Και σημείωσε ιδιαιτέρως τη φράση του Β. Πούτιν ότι «δεν αρνούμαστε τις συνομιλίες, αλλά εκείνοι που τις αρνούνται πρέπει να κατανοήσουν ότι όσο περισσότερο καθυστερούν, τόσο δυσκολότερο θα είναι να συμφωνήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι αυτή τη φράση χρειάζεται να την αντιμετωπίσουν σοβαρά», είπε ο Σ. Λαβρόφ στους δημοσιογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.