ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Μπερλουσκόνι από το νοσοκομείο: «Πέρασα μια πολύ επικίνδυνη πνευμονία» (βίντεο)

Είχε εισαχθεί στις 5 Απριλίου στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνι με μόλυνση στους πνεύμονες

Σ.Μπερλουσκόνι από το νοσοκομείο: «Πέρασα μια πολύ επικίνδυνη πνευμονία» (βίντεο)

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έκανε σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου, την πρώτη του εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από το νοσοκομείο, όπου εισήχθη εδώ και ένα μήνα, ο Μπερλουσκόνι λέει ότι «πρώτη φορά εδώ και ένα μήνα είμαι με πουκάμισο και σακάκι» που καθόταν σε γραφείο μπροστά από το έμβλημα του Forza Italia,

Ευχαρίστησε δε τους οπαδούς του που τον βοήθησαν να ξεπεράσει «μια πολύ επικίνδυνη πνευμονία».

Ο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί στις 5 Απριλίου στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνι με μόλυνση στους πνεύμονες. Έγινε όμως γνωστό ότι πάσχει και από χρόνια λευχαιμία.

Έμεινε 12 ημέρες σε εντατική και πλέον είναι σε απλό θάλαμο.

Αν και θα ήθελε να είναι παρών στο συνέδριο του κόμματος που άρχισε την Παρασκευή στο Μιλάνο δεν πήρε εξιτήριο και για αυτό μίλησε μέσω βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν λέει ότι είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά δεν λέει πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.