ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Μπερλουσκόνι: «Ζεσταίνεις την καρδιά μου κάθε μέρα» – Η ανάρτηση της συντρόφου του για την επέτειο των γενεθλίων του

«Σε αγαπώ αιώνια. Δική σου, Μάρτα»

Σ.Μπερλουσκόνι: «Ζεσταίνεις την καρδιά μου κάθε μέρα» – Η ανάρτηση της συντρόφου του για την επέτειο των γενεθλίων του

Η Μάρτα Φασίνα, μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram εξέφρασε την αγάπη της στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αν ήταν ακόμη εν ζωή, έκλεινε τα 87 του χρόνια.

«Έκανες μόνο καλό στην Ιταλία και στους Ιταλούς. Έδωσες άνευ όρων αγάπη, ελπίδα, αρμονία και εμπιστοσύνη. Ζεσταίνεις και φωτίζεις την καρδιά μου κάθε μέρα» έγραψε μεταξύ άλλων η βουλευτής της Φόρτσα Ιτάλια, στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε: «Μου προκαλεί πόνο το ότι δεν μπορώ να σφίξω το χέρι σου, δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω, το ότι δεν μπορώ να σε κοιτάξω, και χάρη στο βλέμμα που μας έκανε να κατανοούμε ο ένας τον άλλο, να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι η αγάπη μάς δένει και θα μας δένει αιώνια».

«Σε αγαπώ αιώνια. Δική σου, Μάρτα» καταλήγει στην ανάρτησή της η Μάρτα Φασίνα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η δε Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, πάντα μέσω διαδικτύου υπογράμμισε: «Σαν σήμερα είχε γενέθλια ένας μεγάλος μαχητής, ένας φίλος, ένας σύμμαχος και ακούραστος ηγέτης του έθνους μας. Χρόνια πολλά από όλους μας, Σίλβιο!».

Σήμερα το απόγευμα, το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια που ίδρυσε ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός, θα του αφιερώσει ειδική εκδήλωση στο Πέστουμ της Κάτω Ιταλίας. Πριν λίγες ώρες , δε, η περιφέρεια του Μιλάνου, Λομβαρδία, έδωσε το όνομα του Μπερλουσκόνι στην μεγαλύτερη αίθουσα της έδρας της, στον τελευταίο όροφο του μεγάρου «Πιρελλόνε», με θέα την ιταλική συμπρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τελετή ήταν παρούσα η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, μια από τις τρεις κόρες του «μίστερ τιβί», η οποία υπογράμμισε: «είναι ανώφελο να σας πω πόσο μας λείπει, σε εμένα και στα αδέλφια μου, κάθε μέρα και περισσότερο. Αλλά φέρουμε στην καρδιά μας το παράδειγμά του και όλα όσα μας δίδαξε, τα οποία ζήσουν για πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.