ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Δηλώσεις-σοκ από τον γκουρού του WEF

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Απίθανα πράγματα συνεχίζονται να λέγονται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), με τον γκουρού Τζάγκι Βάσουντεβ να υποστηρίζει ότι θέλει λιγότερες ψυχές στον πλανήτη. 

Στο παρακάτω βίντεο, γνωστός «σατανικός» γκουρού Βάσουντεβ, πιο γνωστός ως Sadhguru, αναφέρει επί λέξει:

«Όλα τα θρησκευτικά βιβλία είναι εναντίον μου, επειδή εγώ μιλάω για τον πληθυσμό.

Θέλουν περισσότερες ψυχές, εγώ θέλω λιγότερες στον πλανήτη»!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του Φόρουμ που του παίρνει συνέντευξη κάνει λόγο για «μία αίσθηση ανακούφισης, μέσα από την ειλικρίνειά» του γκουρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.