ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ για ναρκωτικά – Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Από την πρωθυπουργό ζήτησαν τη διενέργεια τεστ ναρκωτικών πολιτικοί της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης

Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ για ναρκωτικά – Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ελσίνκι μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Φιλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, δήλωσε πως έκανε τελικά τεστ για ναρκωτικά.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει ναρκωτικά», είπε η Φινλανδή πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι, μετά τις διαρροές που την έδειχναν να χορεύει σε πάρτι με φίλους της, ενώ είχε δεχθεί να υποβληθεί σε τεστ για ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα, βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, που δείχνει τη Σάνα Μαρίν να χορεύει σε κλαμπ με έναν νεαρό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με όσα είπε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, τα αποτελέσματα του τεστ αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Η Μαρίν επανέλαβε ότι δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά και είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν έκανα τίποτα παράνομο».

Δεν έκανε ναρκωτικά «ούτε καν στην εφηβεία της», λέει η Σάνα Μαρίν

«Ακόμη και στα χρόνια της εφηβείας μου, δεν έκανα κανένα είδος ναρκωτικών», είπε η Σάνα Μαρίν και πρόσθεσε ότι έκανε το τεστ για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες.

Οι δημοσιογράφοι αμφισβήτησαν εάν η Μαρίν θα ήταν σε θέση να λάβει έκτακτες κυβερνητικές αποφάσεις εάν αυτό χρειαζόταν.

«Δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να υπήρξε ξαφνική κατάσταση στη μέση της νύχτας για να πάω στο Μέγαρο του Κρατικού Συμβουλίου», απάντησε η Σάνα Μαρίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι η ικανότητά μου να λειτουργώ ήταν πολύ καλή. Δεν υπήρχαν προγραμματισμένες συναντήσεις τις ημέρες που έκανα πάρτι», πρόσθεσε η Φινλανδή πρωθυπουργός. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι κατανοούν ότι ο ελεύθερος χρόνος και ο χρόνος εργασίας μπορούν να διαχωριστούν», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.