Η υπόθεση «κόμμα Καρυστιανού» κάθε άλλο παρά έχει λήξει...

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ χτύπησε το Περού – Τι αναφέρει το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών (GFZ)

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοποιηθεί πιθανοί θάνατοι, παρά μόνο υλικές ζημιές

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ χτύπησε το Περού – Τι αναφέρει το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών (GFZ)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,1 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Περού, σύμφωνα Γερμανικό Κέντρο Ερευνών για τις Γεωεπιστήμες (GFZ).

Ο σεισμός έγινε σε βάθος 10 χιλιομέτρων, όπως δήλωσε το GFZ, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοποιηθεί πιθανοί θάνατοι, παρά μόνο υλικές ζημιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.