Ψεύτες και κλέφτες...

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Ιαπωνία: Οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι

Σε επιφυλακή οι Αρχές της ασιατικής χώρας

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Ιαπωνία: Οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι

Iσχυρή σεισμική δόνηση έπληξε την Ιαπωνία, το πρωί της Δευτέρας (20/04).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεισμός ήταν 7,4 Ρίχτερ, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στην επαρχία Ιγουάτε του νησιού Χονσού και σε περιοχές του Χοκάιντο.

Μάλιστα, έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους τριών μέτρων, με τις Αρχές της ασιατικής χώρας να παραμένουν σε επιφυλακή.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.