Σίλβιο Μπερλουσκόνι: H πρώην σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε σύναψε σύμφωνο συμβίωσης με τραγουδίστρια

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για γάμο

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: H πρώην σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε σύναψε σύμφωνο συμβίωσης με τραγουδίστρια

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η επί εννέα χρόνια σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνδέθηκε σήμερα με σύμφωνο συμβίωσης, με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για γάμο και αποκαλύπτουν, ότι μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μονταλτσίνο της Τοσκάνης, τριάντα καλεσμένοι πρόκειται να ευχηθούν μακρά και χαρούμενη ζωή στο ζευγάρι.

«Τόσο η Πάολα Τούρτσι όσο και η Φραντσέσκα Πασκάλε ήταν ντυμένες στα λευκά, και ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν και σχολίασαν την “σικ” εμφάνισή τους», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.

Πώς, όμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μαγεύτηκε από την Φραντσέσκα Πασκάλε;

Ο έρωτας της Πασκάλε για τον Μπερλουσκόνι ήταν τόσο έντονος, που ακόμα και όταν ήταν μικρό κορίτσι είχε βάλει σκοπό της ζωής της να τον γνωρίσει. «Άρχισα να τον αγαπάω με μανία. Σιγά σιγά ξεκίνησα να τον πλησιάζω», δήλωσε η Πασκάλε αναφέροντας ότι τον Οκτώβριο του 2006 μαζί με άλλες τρεις φίλες της φανατικές του Μπερλουσκόνι βρέθηκαν σε ομιλία του για το κόμμα Forza Italia στη Ρώμη.
Όταν τον είδε για πρώτη φορά από κοντά σκέφτηκε ότι είναι εξαιρετικά γοητευτικός και μετά την ομιλία του τον πλησίασε λέγοντάς του: «Πρόεδρε είστε πολύ όμορφος».

Εκείνος με το χαρακτηριστικό του χιούμορ της απάντησε χαμογελώντας: «Νιώθεις καλά;». Λίγη ώρα αργότερα τον πλησίασε και πάλι ρωτώντας τον αν μπορεί να του μιλάει στον ενικό λαμβάνοντας θετική απάντηση από εκείνον.
Η Πασκάλε θυμάται ότι λίγες ημέρες αργότερα και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό της, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει. Όταν το σήκωσε άκουσε έναν άνδρα να της λέει: «Γεια, ποιος είμαι;». Εκείνη μην πιστεύοντας ότι στην άλλη γραμμή θα μπορούσε να είναι ο έρωτας της ζωής της, απάντησε: «Έλα, Λέλο, μην μου κάνεις πλάκα».

«Αλήθεια, δε με αναγνώρισες;», την ρώτησε ο Μπερλουσκόνι και εκείνο το βράδυ μιλούσαν για δύο ώρες.

Πέρασαν τα χρόνια και τον Δεκέμβριο του 2012 ο Μπερλουσκόνι σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε δημόσια ότι διατηρεί δεσμό με την Πασκάλε και ότι είναι ευτυχισμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στιγμή που περίμενε πάντα η νεαρή κοπέλα από τη Νάπολη που είχε εργαστεί ως μοντέλο με μικρές εμφανίσεις σε εκπομπές τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, είχε φτάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.