«Simpsons»: Είχαν… προβλέψει την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ (φώτο)

Το επεισόδιο 12 της 26ης σεζόν ονομάζεται «Ο Μασκ που έπεσε στη Γη»

«Simpsons»: Είχαν… προβλέψει την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ (φώτο)

Οι «Simpsons» φέρεται να έχουν προβλέψει πολλά γεγονότα και μια νέα θεωρία, τους θέλει να έχουν «προφητεύσει» ακόμη και την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (26/11), ο Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι η αγορά του Twitter είχε προβλεφθεί εδώ και καιρό από τη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, γράφοντας στο Twitter: «Οι “Simpsons” προβλέπουν ότι αγοράζω το Twitter (σεζόν 26, επεισόδιο 12)».

Κοινοποίησε, επίσης, και ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο, στο οποίο η Lisa Simpson ταΐζει πουλιά στην αυλή των Simpsons. Στη φωλιά των πουλιών, μάλιστα, φαίνεται μια πινακίδα που λέει: «Home Tweet Home».

Το επεισόδιο 12 της 26ης σεζόν των «Simpsons» ονομάζεται «Ο Μασκ που έπεσε στη Γη» φυσικά έχει να κάνει με τον δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, ο Έλον Μασκ προσγειώνει έναν από τους πυραύλους του στην αυλή των «Simpsons», καθώς έχει πάει στο Σπρίνγκφιλντ για «έμπνευση». Σύντομα, ο επιχειρηματίας φαίνεται να κάνει παρέα με τον Homer και γρήγορα μπαίνει σε αντιπαλότητα με τον Mr Burns.

Κατά ειρωνεία της τύχης, σύμφωνα με τον «Independent», ο Mr Burns να αναγκάζεται να απολύσει μεγάλο αριθμό του προσωπικού του στον πυρηνικό σταθμό εξαιτίας του Έλον Μασκ, κάτι που θυμίζει αυτό που συμβαίνει στο Twitter τον τελευταίο μήνα.

Παρ’ όλο που το αστείο με τα πουλιά δεν είναι άμεση αναφορά στο Twitter και προβάλλεται πριν από την εμφάνιση του Έλον Μασκ στο επεισόδιο, είναι μάλλον αξιοπερίεργο ότι παρουσιάστηκε σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο επεισόδιο των «Simpsons» με τον Έλον Μασκ έγινε viral πρόσφατα στο Twitter και προκάλεσε συζήτηση αφού η εκπομπή κινουμένων σχεδίων αποκάλεσε τον επιχειρηματία ως «έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή εφευρέτες στον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.