ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Σκηνές «χάους» στο Ντουμπάι για το iPhone 15 – Έσπρωχναν ο έναν τον άλλον (βίντεο)

Οι τιμές για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus ξεκινούν από $799 και $899 αντίστοιχα

Σκηνές «χάους» στο Ντουμπάι για το iPhone 15 – Έσπρωχναν ο έναν τον άλλον (βίντεο)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Ντουμπάι έξω από το κεντρικό κατάστημα της Apple καθώς πελάτες άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο, ενώ περίμεναν να κρατήσουν στα χέρια τους το iPhone 15.

Πλάνα δείχνουν πελάτες να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον και κάποιους να πέφτουν στο έδαφος. Άλλα βίντεο δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν μέσα στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι και να ανεβαίνουν τις κυλιόμενες, φωνάζοντας.

«Καυγάς για το νέο iPhone 15 σημειώθηκε σε μια ουρά έξω από το Apple Store του Ντουμπάι», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.


Ένας άλλος ανέφερε: «Η ουρά στο Dubai Mall σήμερα το πρωί για την κυκλοφορία του #iPhone15 είναι απλά απίστευτη. Αυτό που είδα πέρυσι ήταν αστείο σε σύγκριση με αυτό που συμβαίνει σήμερα».

Η παρουσίαση του iPhone 15 έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου από την Apple, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι το smartphone θα α κάνει τη μετάβαση στη θύρα USB-C.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus ξεκινούν από $799 και $899 αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.