ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκωτία: Ο δυνατός αέρας σήκωσε το… έδαφος του δάσους – Σοκαριστικές εικόνες

«Η μέρα ήταν πολύ θυελλώδης, αλλά η χειρότερη καταιγίδα είχε χτυπήσει μέσα στη νύχτα»

Σκωτία: Ο δυνατός αέρας σήκωσε το… έδαφος του δάσους – Σοκαριστικές εικόνες

Ένας άνδρας κατέγραψε με το κινητό του τη σοκαριστική στιγμή που το έδαφος ενός δάσους ανασηκώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους, καθώς η καταιγίδα «Μπαμπέτ», «σφυροκοπά» τη Σκωτία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Νάτζεντ-Μαλόουν και ο σκύλος του Τζέικ έκαναν βόλτα στο δάσος της περιοχής τους στο Μάγκντοκ, όταν είδαν το χώμα του δάσους να ανεβοκατεβαίνει από τον άνεμο.

Το βίντεο το οποίο κατέγραψε δείχνει τα δέντρα να κινούνται μαζί με το έδαφος του δάσους, καθώς αυτό ανεβοκατεβαίνει.

Ο 38χρονος, από το Στράθμπλείν, ανέφερε στο Sky News: «Ήταν κάποια περίεργη ανωμαλία στο δάσος, επειδή πίσω μας και στο πλάι όλα ήταν σχετικά ήρεμα σε σύγκριση με εμάς. Η μέρα ήταν πολύ θυελλώδης, αλλά η χειρότερη καταιγίδα είχε χτυπήσει μέσα στη νύχτα».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε βγει για περπάτημα σε μια διαδρομή που έχουμε περπατήσει κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, σε μια μέρα που φυσούσε περισσότερο από το συνηθισμένο. Δεν προστατευόμασταν από την καταιγίδα, απλώς περπατούσαμε στα ίδια παλιά δασώδη μονοπάτια. Μας αιφνιδίασε και ήταν περισσότερο περίεργο παρά τρομακτικό».

«Ήταν σαν λούνα παρκ για τον σκύλο»

Τα πλάνα έδειχναν επίσης τον σκύλο του να στέκεται στο έδαφος του δάσους, την ώρα που αυτό ανεβοκατέβαινε.

Ο Ντέιβιντ δήλωσε «Ήταν περισσότερο σαν μια ατραξιόν σε λούνα παρκ για τον σκύλο, του άρεσε πολύ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.