ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκωτία: Πλοίο έπεσε από πλατφόρμα επισκευών στο λιμάνι του Εδιμβούργου – 25 τραυματίες (βίντεο)

Επί τόπου ασθενοφόρα, ελικόπτερα και ειδικές ομάδες περίθαλψης

Σκωτία: Πλοίο έπεσε από πλατφόρμα επισκευών στο λιμάνι του Εδιμβούργου – 25 τραυματίες (βίντεο)

Πλοίο έγειρε χάνοντας τα στηρίγματά του σε πλατφόρμα συντήρησης στο Λιθ, το λιμάνι του Εδιμβούργου λόγω των ισχυρών ανέμων, τραυματίζοντας 25 ανθρώπους, σύμφωνα με τις αρχές που κάνουν λόγο για «σοβαρό συμβάν».

Κατά πληροφορίες, το ερευνητικό πλοίο με την ονομασία Petrel, ανήκει στον συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν.

Πέντε ασθενοφόρα, ελικόπτερο και τρεις ειδικές ομάδες περίθαλψης έφθασαν επί τόπου.

«Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών επενέβησαν σε σοβαρό συμβάν στις αποβάθρες του Λιθ – ένα πλοίο έφυγε από τα στηρίγματά του λόγω των σφοδρών ανέμων», δήλωσε μέλος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου.

Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών κάνουν λόγο για 25 τραυματίες. Το βρετανικό ταμπλόιντ The Sun αναφέρει πληροφορίες για αγνοούμενους.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν ένα μεγάλο πλοίο το οποίο ήταν τοποθετημένο σε πλατφόρμα συντήρησης να έχει γείρει στο ένα πλευρό. Μέλος του τοπικού συμβουλίου δήλωσε ότι το συμβάν οφείλεται στους σφοδρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Η αστυνομία συμβούλευσε τους ανθρώπους να αποφύγουν την ζώνη και διευκρίνισε ότι το πλοίο που βρισκόταν σε πλατφόρμα συντήρησης έφυγε από τα στηρίγματά του.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως «οι αστυνομικοί και οι συνάδελφοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα περιστατικό στο Imperial Dock στο Λιθ του Εδιμβούργου, όπου ένα πλοίο σε δεξαμενή έχει αποκολληθεί από την αποβάθρα του. Η αστυνομία κλήθηκε να παραστεί περίπου στις 8.35 π.μ. την Τετάρτη και οι αστυνομικοί παραμένουν στο σημείο. Ζητείται από το κοινό να αποφύγει την περιοχή για να επιτραπεί η πρόσβαση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Η ακτοφυλακή έστειλε επίσης ομάδες διάσωσης στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.