Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να πανηγυρίζει γιατί παραπέμπονται 4 υπουργοί του για οικονομικές ατασθαλίες

Σοκ: Πούλησε το νεογέννητο της για να κάνει πλαστική στη μύτη – Ήθελε να «βγάλει» 3.000 ευρώ

Η γυναίκα πλέον κατηγορείται για «εμπορία ανθρώπων»

Σοκ: Πούλησε το νεογέννητο της για να κάνει πλαστική στη μύτη – Ήθελε να «βγάλει» 3.000 ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια 33χρονη μητέρα από το Νταγκεστάν (Δημοκρατία του Νταγκεστάν είναι μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας) κατηγορείται για… πώληση του βρέφους της, καθώς ήθελε τα χρήματα για να κάνει επέμβαση στη μύτη!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 33χρονη από την περιοχή του Νταγκεστάν συνελήφθη, καθώς είχε κανονίσει με ένα ζευγάρι να τους πουλήσει το νεογέννητό της, στην τιμή των 2.900 λιρών, δηλαδή κάτι περισσότερο από 3.000 ευρώ.

Η γυναίκα που «αγόρασε» το μωρό εξήγησε στην αστυνομία ότι η βιολογική του μητέρα δεν το ήθελε και προτιμούσε να το αφήσει στο μαιευτήριο, καθώς δεν θα μπορούσε να το φροντίσει.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς το έμβρυο χρειαζόταν νοσηλεία και τότε οι γιατροί ζήτησαν από τους θετούς, όπως αποκαλύφθηκε, γονείς, το πιστοποιητικό γέννησης.

Το ζευγάρι επέστρεψε να το ζητήσει από τη Ρωσία, η οποία τους ζήτησε άλλες 1.440 λίρες για να τους το δώσει, καθώς όπως τους είπε, «δεν είχε καθόλου χρήματα, δουλειά και μέρος για να ζήσει».

Ωστόσο, όταν έλαβε το ποσό, τους ανέφερε ότι σκοπεύει να πάει στη Ρωσία για να κάνει μια επέμβαση στη μύτη της, ώστε «να αναπνέει καλύτερα».

Πλέον, η γυναίκα διώκεται από τις ρωσικές αρχές για «εμπορία ανθρώπων».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.