ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικό ατύχημα – Ακροβάτης τσίρκου προσγειώνεται με το κεφάλι πέφτοντας από τα 5 μέτρα (βίντεο)

Οι εισαγγελείς εξετάζουν επί του παρόντος τις διαδικασίες ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στο τσίρκο

Σοκαριστικό ατύχημα – Ακροβάτης τσίρκου προσγειώνεται με το κεφάλι πέφτοντας από τα 5 μέτρα (βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μια ακροβάτης από την Ρωσία μετά την πτώση της από ύψος 5 μέτρων στο έδαφος κατά τη διάρκεια ενός ακροβατικού που πήγε τρομερά στραβά, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

«Μία γυμνάστρια έπεσε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο τσίρκο», δήλωσαν οι εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 31 Αυγούστου στο τσίρκο Crocus στο Barnaul, στην περιοχή Altai Krai, αναφέρει το CEN.

Το κλιπ δείχνει την γυμνάστρια, η οποία αναγνωρίστηκε ως Μαρία Σμετάνοβα, 23 ετών, σύμφωνα με τη Mirror, να κρέμεται κατά τη διάρκεια του ακροβατικού νούμερου, το οποίο εκτελέστηκε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Ξαφνικά, η λαβή της γλιστράει και πέφτει στο έδαφος και προσγειώνεται στο κεφάλι της.

Το κλιπ τελειώνει με τη Smetanova να κείτεται ακίνητη στο έδαφος, καθώς ο διευθυντής της αρένας σπεύδει να την περιθάλψει.

Η καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πτώση υπέστη επίσης διάσειση και ένα σπασμένο χέρι.

Οι εισαγγελείς εξετάζουν επί του παρόντος τις διαδικασίες ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στο τσίρκο.

«Ελέγχουμε για να δούμε αν τηρήθηκαν όλοι οι απαιτούμενοι κανόνες ασφαλείας και προστασίας της εργασίας όσον αφορά την παράσταση του καλλιτέχνη του τσίρκου» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. «Η έρευνα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.