ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστικό ατύχημα Ρώσου κασκαντέρ: Άρπαξε φωτιά το όχημα του έχοντας μέσα και τον 8χρονο γιο του (βίντεο)

Προσπάθησε με ένα όχημα να κάνει άλμα πάνω από αυτοκίνητα

Σοκαριστικό ατύχημα Ρώσου κασκαντέρ: Άρπαξε φωτιά το όχημα του έχοντας μέσα και τον 8χρονο γιο του (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει το ατύχημα που είχε ένας κασκαντέρ από τη Ρωσία, όταν προσπάθησε με ένα όχημα να κάνει άλμα πάνω από αυτοκίνητα, έχοντας μαζί και τον 8χρονο γιο του.

Το κόλπο του 40χρονου κασκαντέρ δεν πήγε καλά, καθώς το όχημά του φαίνεται ότι δεν είχε όση φορά χρειαζόταν και μετά το άλμα από την ράμπα κατέληξε πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν στη σειρά. Το όχημα άρπαξε αμέσως φωτιά με τους υπεύθυνους της πίστας αλλά και κάποιους θεατές να σπεύδουν να τους απεγκλωβίσουν.

Ο 8χρονος βγήκε χωρίς γρατσουνιά από το φλεγόμενο όχημα, ενώ ο πατέρας του υπέστη εγκαύματα στο χέρι και την πλάτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Ο 40χρονος κασκαντέρ παραδέχθηκε ότι ήταν παρακινδυνευμένο να χρησιμοποιήσει τον γιο του σε ένα τέτοιο κόλπο. «Για μένα ήταν πέρα από την πραγματικότητα να χρησιμοποιήσω ένα παιδί οκτώ ετών, για ένα τόσο επικίνδυνο κόλπο. Δόξα τω Θεώ ανταποκρίθηκαν όλοι γρήγορα. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να βγάλουν τον γιο μου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.