Σοκαριστικό τροχαίο σε αγγλικό αυτοκινητόδρομο: Προσπάθησε να περάσει φορτηγό και το αμάξι έφερε τούμπες (βίντεο)

Ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγησε προκαλώντας αυτό το σοκαριστικό τροχαίο

Σοκαριστικό τροχαίο σε αγγλικό αυτοκινητόδρομο: Προσπάθησε να περάσει φορτηγό και το αμάξι έφερε τούμπες (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας έχει καταγράψει η κάμερα. Ο οδηγός ενός Corsa χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φέρει τούμπες και να καταλήξει σε χαντάκι.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει ένα φορτηγό, με τον οδηγό του να κινείται απρόσεκτα. Το Corsa χάνει τον έλεγχο, βγαίνει από τον δρόμο, αναποδογυρίζει αρκετές φορές και καταλήγει στο χαντάκι.

Ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγησε προκαλώντας αυτό το σοκαριστικό τροχαίο. Ισχυρίστηκε ότι έκανε δεξιά και έκλεισε το ΙΧ επειδή διέκρινε στο οδόστρωμα μια μεγάλη πέτρα που προσπάθησε να αποφύγει.

Ωστόσο, το βίντεο δεν δικαιώνει τον ισχυρισμό του καθώς στον δρόμο δεν φαίνεται κανένα εμπόδιο. Παρόλα αυτά το παρελθόν του φαίνεται ότι τον έσωσε. Οι δικαστές έλαβαν υπόψιν ότι είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως οδηγός λεωφορείου και μετά έγινε οδηγός φορτηγών. Δεν είχε καμία καταδίκη όλα αυτά τα χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι αθωώθηκε για επικίνδυνη οδήγηση αλλά κρίθηκε ένοχος για απρόσεκτη οδήγηση. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 λιρών, του αφαιρέθηκαν πέντε βαθμοί από το δίπλωμα και κλήθηκε να πληρώσει 119 λίρες σε άλλα έξοδα και πρόσθετες χρεώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.