ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέλεχος του Spotify τα «βάζει» με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μ.Μαρκλ- «Γα@@@ οι απατεώνες»

Προβλήματα δημιούργησε η διάλυση της συνεργασίας τους με το Spotify

Στέλεχος του Spotify τα «βάζει» με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μ.Μαρκλ- «Γα@@@ οι απατεώνες»

Βρισιές δεν δίστασε να εξαπολύσει υψηλό στέλεχος του Spotify μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι διαλύεται η συνεργασία του Spotify με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας ότι αθέτησαν τη συμφωνία.

Ο Μπιλ Σίμμονς, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος Podcast Innovation and Monetization στο Spotify, στον γνωστό πάροχο υπηρεσιών ροής ήχου και πολυμέσων, χαρακτήρισε με ιδιαίτερα προσβλητικές λέξεις και φράσεις τόσο τον Πρίγκιπα Χάρι όσο και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο λόγος ήταν ότι το ζευγάρι δημιούργησε μόνο μία σειρά δώδεκα επεισοδίων για την εταιρεία στα δύο χρόνια από την υπογραφή της πολλών εκατομμυρίων συμφωνίας τους, λίγο πριν διακόψουν τη συνεργατική τους σχέση.

Ο Σίμμονς σε δικό του podcast την Παρασκευή επέκρινε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ σε ένα αθυρόστομο παραλήρημα.

«Οι γ*******ι απατεώνες. Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου».

Ο Σίμμονς, μάλιστα, είχε εκτοξεύσει και πάλι τα βέλη του προς την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, τον προηγούμενο Ιανουάριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Big Lead», το στέλεχος του Spotify είχε τότε δηλώσει: «Έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτόν τον τύπο».

«Τι προσφέρει; Απλά κλαψουρίζει για μ****ιες και συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις. Ποιος δίνει δεκάρα; Ποιος νοιάζεται για τη ζωή σου;».

Είχε πει χαρακτηριστικά ακόμη ότι ο Χάρι «δεν είναι ο αγαπημένος γιος» και είχε σχολιάσει ότι: «Ζεις στο γ******o Μοντεσίτο και απλά πουλάς ντοκιμαντέρ και podcasts και κανείς δεν νοιάζεται τι έχεις να πεις για οτιδήποτε, εκτός αν μιλάς για τη βασιλική οικογένεια και απλά παραπονιέσαι γι’ αυτήν».

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση σχετικά με τη λύση της συμφωνίας του Χάρι και της Μέγκαν με τον πάροχο υπηρεσιών πολυμέσων, το Spotify και η εταιρεία του ζευγαριού «Archewell» εξέδωσαν κοινή δήλωση: «Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους και είναι υπερήφανοι για τη σειρά που κάναμε μαζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Wall Street Journal συμπλήρωσε επίσης ότι το ζευγάρι δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που ήταν απαραίτητο για να λάβει ολόκληρη την αμοιβή των 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο podcast είχαν φιλοξενηθεί celebrities όπως η Μαράια Κάρεϊ και η Σερένα Γουίλιαμς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.