ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ο Κάρολος δεν ήθελε τον Χάρι – Προτιμούσε κόρη»

«Πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι τυχερός που έχεις παιδί» του απάντησε η ίδια

Στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ο Κάρολος δεν ήθελε τον Χάρι – Προτιμούσε κόρη»

Αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά ηχητικά ντοκουμέντα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα να υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος είπε ότι ήταν «απογοητευμένος» όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι επειδή «θέλαμε κορίτσι».

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Νταϊάνα: Με Δικά της Λόγια» (ντοκιμαντέρ που θα αποτελεί συνέχεια του ομώνυμου ντοκιμαντέρ που είχε προβληθεί το 2017), υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου η Νταϊάνα εξομολογείται στον βιογράφο της, Αντριου Μόρτον, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος στο άκουσμα της είδησης ότι το δεύτερό τους παιδί, θα είναι κι αυτό αγόρι (ο πρίγκιπας Χάρι), δήλωνε «απογοητευμένος» επειδή ήθελε να αποκτήσει κορίτσι.

Οι κασέτες που θα βγουν στην δημοσιότητα με αφορμή το ντοκιμαντέρ, αφορούν διαλόγους από την δεκαετία του ‘90, με ορισμένα αποσπάσματα να έχουν διαρρεύσει ήδη στις ΗΠΑ.

Η Νταϊάνα φέρεται να εξομολογήθηκε την αντίδραση του Καρόλου για τον πρίγκιπα Χάρι, στη θετή μητέρα της Ρέιν Σπένσερ, κατά την βάπτιση του γιου της.

Αντιδρώντας, η κόμισσα Σπένσερ «του το ξέκοψε» και του είπε ότι «πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι τυχερός που έχεις παιδί», πρόσθεσε η Νταϊάνα.

«Όταν βγήκε η πρώτη ταινία, οι άνθρωποι εντυπωσιάστηκαν, γιατί δεν είχαν ακούσει ξανά την Νταϊάνα να μιλάει έτσι. Είναι ένα στυλ αφήγησης που είναι πολύ δύσκολο να κάνεις, αλλά νομίζω ότι είναι ό,τι πιο κοντινό στην αλήθεια, γιατί τίποτα δεν σε εμποδίζει. Είναι σημαντικό ως μέρος της κληρονομιάς της Νταϊάνα να επιτρέψουμε να ακουστούν περισσότερες από αυτές τις κασέτες» ανέφερε στο ABC o Τομ Τζένινγκς, παραγωγός και των δύο ντοκιμαντέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.