ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη Γερουσία του Μεξικό θυσίασαν κότα στον… θεό της βροχής! (βίντεο)

Πρωτοφανείς εικόνες - Αντιδράσεις από όλες τις πλευρές

Στη Γερουσία του Μεξικό θυσίασαν κότα στον… θεό της βροχής! (βίντεο)

Κύμα αγανάκτησης προκάλεσαν στο Μεξικό εικόνες που μεταδόθηκαν από τα κοινοβουλευτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τελετή στη Γερουσία.

Και αυτό γιατί μια κότα θυσιάστηκε στη μεξικανική Γερουσία για να προσφερθεί το αίμα της στον προκολομβιανό θεό της βροχής, Τλάλοκ.

Η τελετή είχε οργανωθεί από τον γερουσιαστή, Αντόλφο Γκόμες, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Morena, και είχε ανακοινωθεί από τα θεσμικά δίκτυα της Γερουσίας.

Όμως το βράδυ οι επικεφαλής του σώματος αποστασιοποιήθηκαν απ’ αυτή την πρωτοβουλία, ρίχνοντας την ευθύνη μόνο στον συγκεκριμένο γερουσιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νομοθετική εξουσία «δεν εγκρίνει με κανέναν τρόπο τα αναφερθέντα γεγονότα και θα λάβει τα αρμόζοντα πειθαρχικά μέτρα έναντι του υπεύθυνου γερουσιαστή», αναφέρεται σε με μια ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.