ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στιγμές τρόμου για 250 επιβάτες αμαξοστοιχίας InterCity στην Ολλανδία

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Στιγμές τρόμου για 250 επιβάτες αμαξοστοιχίας InterCity στην Ολλανδία

Στιγμές τρόμου έζησαν 250 επιβάτες τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η αμαξοστοιχία InterCity στην οποία επέβαιναν εκτροχιάστηκε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ των περιοχών Βέερτ και Χάλεν, στο Λίμπουργκ της νοτιοανατολικής Ολλανδίας, ενώ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Όπως έγινε γνωστό, πολλοί από τους επιβάτες ήταν νέοι άνθρωποι που επέστρεφαν από μια μεγάλη γιορτή στο Βέερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπροστινό τμήμα της αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκε για άγνωστους λόγους, ενώ τα αίτια του εκτροχιασμού τελούν υπό διερεύνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.