ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην αγορά των αρωμάτων ο Έλον Μασκ: Λανσάρει ανδρικό άρωμα που ονομάζεται «Καμένα Μαλλιά»!

Ο ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε τη νέα επιχειρηματική του κίνηση

Στην αγορά των αρωμάτων ο Έλον Μασκ: Λανσάρει ανδρικό άρωμα που ονομάζεται «Καμένα Μαλλιά»!

Στην αγορά των αρωμάτων αποφάσισε να μπει ο Έλον Μασκ, λανσάροντας ένα άρωμα που… τραβάει τα βλέμματα άμα τη εμφανίσει!

Συγκεκριμένα, ο ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι η νέα του επιχειρηματική κίνηση έχει να κάνει με τον χώρο του αρώματος, αφού λανσάρει ένα ανδρικό άρωμα που ονομάζεται «Burnt Hair», δηλαδή καμένα μαλλιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ε.Μασκ, το άρωμα είναι ήδη ανάρπαστο, καθώς έχει πουλήσει 10.000 μπουκάλια σε λίγες μόνο ώρες, κάνοντας τον ίδιο κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερο.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;», αναρωτήθηκε ο Μασκ στο Twitter, όπου τώρα περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων.

Ο δισεκατομμυριούχος κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του, αφού Μασκ (Musk) σημαίνει μόσχος, ουσία ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιείται ως βάση σε αρκετά αρώματα.

«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου», είναι η περιγραφή του προϊόντος, που κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι και πρόκειται να ξεκινήσει να αποστέλλεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αστειευόμενος, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Ανυπομονώ να δω τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι πωλήθηκαν ένα εκατομμύριο καμένα μαλλιά!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Μασκ έχει κάνει κι άλλες εκκεντρικές επιχειρηματικές κινήσεις στο παρελθόν, καθώς έχει παρουσιάσει την τεκίλα της Tesla, που κυκλοφόρησε το 2020, αλλά και ένα «κοντό σορτς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία του Ε.Μασκ, Boring Company, είχε πουλήσει το 2018 φλογοβόλο, για 500 δολάρια, φτάνοντας συνολικά σε έσοδα 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ επίσης είχε πουλήσει και 50.000 καπέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.