ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μελόνι για Σ.Μπερλουσκόνι: «Έφυγε ένας από τους σημαντικότερους άνδρες στην ιστορία της Ιταλίας»

«Ήταν πάνω από όλα μαχητής, ήταν ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν ποτέ να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του»

Τ.Μελόνι για Σ.Μπερλουσκόνι: «Έφυγε ένας από τους σημαντικότερους άνδρες στην ιστορία της Ιταλίας»

Ως έναν από τους πιο σημαντικούς άνδρες στην ιστορία της Ιταλίας, χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που ανέβασε στο Twitter για να αποχαιρετήσει τον «Καβαλιέρε».

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν πάνω από όλα μαχητής, ήταν ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν ποτέ να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του», είπε η Τζόρτζια Μελόνι, εμφανώς συγκινημένη για τον θάνατο του ηγέτη του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού της Ιταλίας.

«Ήταν ακριβώς αυτό το θάρρος και αυτή η αποφασιστικότητα που τον έκανε έναν από τους πιο σημαντικούς άνδρες στην ιστορία της Ιταλίας, που του επέτρεψαν να εντυπωσιάσει και να μεταδώσει τις πραγματικές και δικές του ανακαλύψεις στον κόσμο της πολιτικής, της επικοινωνίας και των επιχειρήσεων», κατέληξε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, στο μήνυμά της για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δείτε το μήνυμα της Τζόρτζια Μελόνι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.