ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ταϊλάνδη: Οδηγός γκάζωσε και έριξε όχημα από πάρκινγκ πρώτου ορόφου (βίντεο)

Η 33χρονη ιδιοκτήτριά του δήλωσε ευτυχής που δεν ήταν μέσα

Ταϊλάνδη: Οδηγός γκάζωσε και έριξε όχημα από πάρκινγκ πρώτου ορόφου (βίντεο)

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες βίντεο που καταγράφουν τη στιγμή που μια πανικόβλητη οδηγός στην Ταϊλάνδη πατά κατά λάθος γκάζι σε πάρκινγκ νοσοκομείου στην Μπανγκόνγκ και σπρώχνει ένα φορτηγάκι στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων.

Στο πρώτο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στον τρίτο όροφο του πάρκινγκ του νοσοκομείου Phramongkutklao διακρίνεται ένα ασημί φορτηγάκι με μια γυναίκα ηλικίας 40-50 ετών, σύμφωνα με ταϊλανδέζικα ΜΜΕ, στο τιμόνι να σπρώχνει το σταθμευμένο μαύρο φορτηγάκι, μέχρι που πέφτει στο κενό και συντρίβεται με πάταγο στο οδόστρωμα, όπως φαίνεται και από πλάνα που κατέγραψε άλλη κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό αυτοκινήτου.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν πανικόβλητοι τη σκηνή, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς στο σημείο όπου έπεσε το μαύρο φορτηγάκι.

Η 33χρονη ιδιοκτήτριά του δήλωσε ευτυχής που δεν ήταν μέσα, αλλά δεν έκρυψε τη στενοχώρια της, αφού είχε το όχημα στην κατοχή της για πολλά χρόνια και τώρα το φορτηγάκι της μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.

Σοκαρισμένη ακόμη από την καταστροφή που προκάλεσε η μεσήλικη οδηγός του ασημί οχήματος, δήλωσε ότι την ώρα που ανέβαινε τη ράμπα, την ακολουθούσε ένα άλλο αυτοκίνητο, αγχώθηκε για να βρει γρήγορα θέση στάθμευσης και πάτησε κατά λάθος το γκάζι σπρώχνοντας το φορτηγάκι στο κενό.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του παραλίγο μοιραίου περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.