ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέξας: 10χρονος έπεσε σε κώμα μετά από έντονο πονοκέφαλο – «Δεν ξέρουμε τι έχει» λένε οι γιατροί 

Οι γονείς συγκεντρώνουν χρήματα μέσω GoFundMe για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα νοσηλείας

Τέξας: 10χρονος έπεσε σε κώμα μετά από έντονο πονοκέφαλο – «Δεν ξέρουμε τι έχει» λένε οι γιατροί 

Ένας 10χρονος από το Τέξας έπεσε σε κώμα, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονο πονοκέφαλο. Μάλιστα οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να κάνουν διάγνωση.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 10χρονος Riker Stippick από το Τέξας είχε γενέθλια και το Σαββατοκύριακο πήγε στη Νέα Υόρκη για διακοπές με την οικογένεια του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παραπονέθηκε για τον «πιο έντονο πονοκέφαλο της ζωής του» και ξεκίνησε να κάνει εμετό, ενώ ζαλιζόταν.

Οι γονείς πήγαν τον μικρό στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα, γιατί μπορεί να παρουσίασε αρτηριοφλεβική δυσπλασία, η οποία είναι μια ανώμαλη σύνδεση μεταξύ των αρτηριών και των φλεβών του και μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία στον εγκέφαλο ή τον νωτιαίο μυελό.

Στη συνέχεια, ανέφεραν πως το παιδί παρουσίασε ανεύρυσμα στις αρτηρίες και τις φλέβες του, οπότε άνοιξαν τρύπα στο κρανίο του Riker για να αποστραγγίσουν το αίμα και το υγρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, οι γονείς συγκεντρώνουν χρήματα μέσω GoFundMe για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα νοσηλείας, ενώ οι γιατροί δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη διάγνωση, τονίζοντας ότι δεν ξέρουν τι έχει το παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.