ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Βραβεύονται στο Βατικανό οι δύο Έλληνες φοιτητές που έσωσαν επιβάτες από το μοιραίο τρένο

Το βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα λάβουν ο Ανδρέας Αλικανιώτης και ο Άγγελος Τσιαμούρας

Τέμπη: Βραβεύονται στο Βατικανό οι δύο Έλληνες φοιτητές που έσωσαν επιβάτες από το μοιραίο τρένο

Βραβεύονται στο Βατικανό οι δύο Έλληνες φοιτητές που έσωσαν επιβάτες που βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα το βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα λάβουν ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης και ο 19χρονος Άγγελος Τσιαμούρας που με αυτοθυσία έσωσαν δεκάδες ανθρώπους από το φλεγόμενο τρένο στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη στα Τέμπη, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με το rosa.gr, οι νεαροί φοιτητές που έσπευσαν να βοηθήσουν όποιον μπορούσαν, βραβεύονται το Σάββατο 7 Οκτωβρίου του 2023 στην Αula Magna, στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Urbaniana στο Βατικανό, όπου θα γίνει η ετήσια τελετή απονομής των Διεθνών Βραβείων «Vexillum Giuseppe Sciacca».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα βραβεία θα βραβευτούν από τη χώρα μας, παρουσία του διακεκριμένου Καρδινάλιου Ryamond Leo Burke, ο Καθηγητής Παιδιατρικής – Ενδοκρινολογίας Γεώργιος Χρούσος με το Βραβείο Ιατρικής Επιστήμης, οι νεαροί Ανδρέας Αλικανιώτης και Άγγελος Τσιαμούρας για τον ηρωισμό που επέδειξαν σώζοντας ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και ο εκλιπών Φώτης Πονηρός, ως δημιουργός έργων υψηλής κοσμηματοποιίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.