ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Τι είναι η γυναίκα;»: Το βίντεο που επιχείρησαν να καταργήσουν εν αγνοία του Ε.Μασκ στο Twitter τώρα κάνει ρεκόρ προβολών

Καταγγελία για τις μεταβάσεις φύλου σε ανήλικα παιδιά

«Τι είναι η γυναίκα;»: Το βίντεο που επιχείρησαν να  καταργήσουν εν αγνοία του Ε.Μασκ  στο Twitter τώρα κάνει ρεκόρ προβολών

Ο δισεκατομμυριούχος και Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μετά από σφοδρή αντίδραση ξέσπασε για την καταστολή του βίντεο  Ματ Γουόλς, «Τι είναι η γυναίκα»  στο Twitter.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, ο συγγραφέας Ματ Γουόλς, κατήγγειλε  την 1η Ιουνίου ότι το βίντεό του “είχε επισημανθεί ως «ρητορική μίσους»  και ότι είχε μπει στη μαύρη λίστα από τη λίστα τάσεων.

Το «Τι είναι η γυναίκα»   παρουσιάζει τον Walsh να ερευνά «τις μεταβαλλόμενες έννοιες του φύλου και του φύλου στην ψηφιακή εποχή, ιδιαίτερα το κίνημα για τα δικαιώματα των τρανς, τον φανατισμό κατά όσων αντίκειται κατά της λεγόμενης μετάβασης φύλου στις νεαρές ηλικίες  και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα», σύμφωνα με μια περίληψη ταινίας.

Οι στρατευμένοι μεταβατιστές WOKE «κριτικοί»  χαρακτήρισαν  το ντοκιμαντέρ του Walsh υποτίθεται ως «τρανσφοβικό» και πανηγύρισαν  ανοιχτά την κατάργηση του ντοκιμαντέρ του στο Twitter, λέγοντας ότι το  βίντεο του Walsh είχε «περιορισμένη ορατότητα», καθώς «μπορεί να παραβιάζει τους κανόνες του Twitter κατά της εχθροπαθούς υμπεριφοράς.”

Με άλλα λόγια κατήργησαν στον ελεύθερο λόγο στην πράξη, όπως έκανε και το Twitter πριν το αναλάβει ο Μασκ.

Σε απάντηση στο tweet του Walsh ότι το ντοκιμαντέρ του καταργήθηκε, ο Musk απάντησε ότι το πρόβλημα «θα διορθωθεί αύριο».

Όπως είχε υποσχεθεί, την Παρασκευή, το βίντεο του Walsh όχι μόνο δεν καταργήθηκε αντίθετα το φιλοξένησε στο δικό του λογαριασμό λέγοντας ότι «Κάθε γονέας πρέπει να το δει αυτό», πριν προσθέσει σε ένα επόμενο tweet ότι «οι ενήλικες που συναινούν θα πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν βλάπτει τους άλλους, αλλά ένα παιδί δεν μπορεί να συναινέσει. , γι’ αυτό έχουμε νόμους που προστατεύουν τους ανηλίκους».

Παράλληλα έδειξε την έξοδο από την εταιρεία στην Ella Irwin η οποία ήταν αυτή η οποία είχε βάλει το βίντεο του Γουόλς στη «μαύρη λίστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.