Το Παρίσι «πνίγεται» στα σκουπίδια – Έφτασαν τους 10.000 τόνους σε όλη την πόλη (φωτό-βίντεο)

Δυσωδία στους δρόμους του Παρισιού

Το Παρίσι «πνίγεται» στα σκουπίδια – Έφτασαν τους 10.000 τόνους σε όλη την πόλη (φωτό-βίντεο)

Τα σκουπίδια που παραμένουν στους δρόμους του Παρισιού έφτασαν σήμερα Παρασκευή τους 10.000 τόνους, σύμφωνα με την εκτίμηση της δημαρχίας, κατά τη 12η ημέρα της απεργίας των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Οι εργαζόμενοι εναντιώνονται στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος στη Γαλλία, η οποία έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα και σφοδρές διαμαρτυρίες από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

Το περιβάλλον της σοσιαλίστριας δημάρχου Αν Ινταλγκό δηλώνει ότι «κανένα απορριμματοφόρο δεν βγήκε» στα δημοτικά διαμερίσματα όπου η συλλογή των απορριμμάτων παρέχεται από τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Από την πλευρά του ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμανέν δήλωσε ότι η πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων «λειτουργεί και επιτρέπει να μαζευτούν αυτοί οι κάδοι απορριμμάτων».

Την Τετάρτη η Ινταλγκό είχε εκφράσει την άρνησή της να επιστρατεύσει τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.