Το χρονικό της αντιδικίας μεταξύ ενός άνδρα και της Pepsi

Η υπόθεση με το νεκρό ποντίκι

Το χρονικό της αντιδικίας μεταξύ ενός άνδρα και της Pepsi

Πριν απο μια δεκαετία, τo 2012 η εταιρεία της Pepsi μπήκε σε μια παράξενη δικαστική διαμάχη με έναν άνδρα ο οποίος την μήνυσε καθώς όπως ισχυρίστηκε βρήκε ένα νεκρό ποντίκι μέσα στο αναψυκτικό Mountain Dew το οποίο είχε αγοράσει.

Ο εν λόγω άνδρας μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έστειλε το ποντίκι στην Pepsi, η οποία μετά «εξαφάνισε» τα απομεινάρια, αφού τους επέτρεψε να το εξετάσουν, όπως έγραψε στη μήνυση.

Οι δικηγόροι της εταιρείας, για να προστατέψουν το κύρος της, ισυχυριστηκαν ότι η σόδα που χρησιμοποιούν θα είχε λιώσει το ποντίκι πριν το βρει ο άνδρας, αφού όπως είπαν θα είχε λιώσει σε διαστημα 30 ημερών ενώ ο άνδρας αγόρασε το αναψυκτικό 74 ημέρες μετά την παρασκευή του.

Έτσι όμως, η εταιρεία παραδέχτηκε έμμεσα ότι το οξύ που χρησιμοποιεί για την παραγωγή αναψυκτικών είναι πολύ ισχυρό το οποίο μάλιστα πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί προβλήματα στον οργανισμό, ειδικά στα δόντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει η Pepsi κέρδισε την δίκη ωστόσο η δημοσιότητα του γεγονότος δεν έκανε και τόσο καλό στο πρεστίζ της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.