ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

To YouTube επανέφερε το κανάλι του Ντόναλντ Τραμπ

Το YouTube ανέστειλε αρχικά το κανάλι του Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

To YouTube επανέφερε το κανάλι του Ντόναλντ Τραμπ

Το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά δίκτυα αποκαθιστούν την παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη λήξη των ποινών αποκλεισμού που είχαν επιβληθεί το 2021, μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Το YouTube ανακοίνωσε ότι επαναφέρει το κανάλι του Τραμπ, που έχει 2,6 εκατ. συνδρομητές, το οποίο είχε «παγώσει» λόγω των προτροπών στη βία.

«Εξετάσαμε προσεκτικά το συνεχιζόμενο κίνδυνο βίας» στον πραγματικό κόσμο, «ζυγίζοντας» τη δυνατότητα των πολιτών να ακούσουν τους μείζονες υποψηφίους στον δρόμο προς τις εκλογές, ανέφερε το YouTube που υπενθυμίζει ότι το κανάλι υπόκειται στους ίδιους κανόνες με κάθε άλλο κανάλι της πλατφόρμας.

Από τις αρχές του έτους έχουν ανακοινώσει την αποκατάσταση του Τραμπ η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram, και το Twitter.

Όλο αυτό το διάστημα ο Τραμπ είχε στήσει το δικό του κοινωνικό δίκτυο, το truth.social, που δεν έγινε ποτέ πολύ δημοφιλές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.