ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τον Ιανουάριο η πρώτη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φουμίο Κισίντα στον Λευκό Οίκο

Σχεδιάζεται να συζητηθεί κυρίως το νέο δόγμα για την άμυνα που παρουσίασε το Τόκιο αυτόν τον μήνα

Τον Ιανουάριο η πρώτη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φουμίο Κισίντα στον Λευκό Οίκο

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας βρίσκονται στο στάδιο των τελικών διευθετήσεων για τη σχεδιαζόμενη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον πρωθυπουργό Φουμίο Κισίντα τη 13η Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Yomiuri.

Επικαλούμενη ιαπωνικές κυβερνητικές πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει, η ιαπωνική εφημερίδα διευκρινίζει πως σχεδιάζεται να συζητηθεί κυρίως το νέο δόγμα για την άμυνα που παρουσίασε το Τόκιο αυτόν τον μήνα.

Προβλέπει το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξοπλισμού των ιαπωνικών ένοπλων δυνάμεων μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η συνάντηση θα είναι η πρώτη που θα έχουν οι Μπάιντεν και Κισίντα στην αμερικανική προεδρία αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Ιάπωνας πρωθυπουργός πέρυσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.