ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρίστας εκθειάζει την Βαρκελώνη on camera και παράλληλα κάποιος ξαφρίζει μια τσάντα από πίσω του (βίντεο)

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

Τουρίστας εκθειάζει την Βαρκελώνη on camera και παράλληλα κάποιος ξαφρίζει μια τσάντα από πίσω του (βίντεο)

Την ώρα που ένας τουρίστας μιλούσε στην καταλανική τηλεόραση για το πόσο ωραία και σπουδαία πόλη είναι η Βαρκελώνη , μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, ένας τύπος έκλεβε ένα σακίδιο που είχε αφήσει κάποιος στην άμμο, στην παραλία Sant Miquel.

Ο άνδρας που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ των ειδήσεων, είπε «αγαπώ τη Βαρκελώνη. Η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο». Όσο μιλούσε όμως, πίσω του διακρίνεται ένας κύριος και ένα σακίδιο που έχει αφήσει στην άμμο. Ο κύριος πάει λίγο μπροστά έχοντας αφήσει το σακίδιο του και ξαφνικά ένας τύπος, που τον έχει δει, το αρπάζει και φεύγει.

Ο τουρίστας αγνοεί το τί γίνεται πίσω του- με μία κοπέλα που με σανίδα να έχει σταματήσει μπροστά στην απόγνωση του κυρίου που έκλεψαν θέλοντας να βοηθήσει- και λέει «αυτό που αγαπώ επίσης είναι το φαγητό», χαϊδεύοντας παράλληλα την κοιλιά του.

Το βίντεο, που μεταδόθηκε από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE και γυρίστηκε στη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, έγινε viral τη Δευτέρα (15/8).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία όμως ευτυχώς κατάφερε και εντόπισε τον κλέφτη: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική κατάθεση του θύματος, εντοπίσαμε και συλλάβαμε τον δράστη της κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.