ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Άνδρας πέταξε από τον γκρεμό την γυναίκα του στη γιορτή του γάμου τους

Συνελήφθη ο δράστης

Τουρκία: Άνδρας πέταξε από τον γκρεμό την γυναίκα του στη γιορτή του γάμου τους

Ένας άνδρας στην Τουρκία, που είχε πάει εκδρομή με τη σύντροφό του σε εξοχικό μέρος για να γιορτάσει την πρόταση γάμου που της έκανε την προηγούμενη μέρα, την έσπρωξε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μέσων, η γυναίκα επέζησε της πτώσης τη νύχτα της 6ης Ιουλίου, αλλά πέθανε από τα τραύματά της τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί -τους οποίους είχε καλέσει ο σύντροφός της- προσπαθούσαν να την επαναφέρουν επί 45 λεπτά.

Ο σύντροφός της είχε δηλώσει τότε ότι η γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ παραπάτησε και έπεσε.

Όπως είπε, είχαν πιει όταν πήγε στο αυτοκίνητο για να πάρει περισσότερες προμήθειες, και πρόσθεσε πως άκουσε μια κραυγή και στη συνέχεια είδε ότι εκείνη είχε εξαφανιστεί, πέφτοντας κατά λάθος στον γκρεμό.

Όμως συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές, αφού η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι τσακώθηκε καθώς εκείνη απέρριψε την πρόταση γάμου και πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων της βρέθηκε στην τσέπη του και όχι στο δάχτυλό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με την οικογένειά της, εκείνη σχεδίαζε να χωρίσει και δεν θα δεχόταν την πρόταση γάμου. Πρόσθεσαν, επίσης, πως φοβόταν τα ύψη και δεν θα βρισκόταν με τη θέλησή της τόσο κοντά στην άκρη ενός γκρεμού, ώστε να πέσει κατά λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.