ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τουρκία: Ιδρύεται ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την επωνυμία Εθνική Ακαδημία Πληροφοριών

Ο Νόμος περί Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσιεύτηκε και τέθηκε σε ισχύ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Τουρκία: Ιδρύεται ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την επωνυμία Εθνική Ακαδημία Πληροφοριών

Ο Νόμος περί Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσιεύτηκε και τέθηκε σε ισχύ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο οποίος περιλαμβάνει την ίδρυση της Εθνικής Ακαδημίας Πληροφοριών και ο Νόμος για την Τροποποίηση Ορισμένων Νόμων.

Σύμφωνα τον ιδρυτικό νόμο, εντός του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT), Θα ιδρυθεί ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την επωνυμία Εθνική Ακαδημία Πληροφοριών για τη διεξαγωγή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, επιστημονικής έρευνας και δημοσιεύσεων στους τομείς των πληροφοριών και της εθνικής ασφάλειας.

Η ακαδημαϊκή και διοικητική οργάνωση της Εθνικής Ακαδημίας Πληροφοριών, οι διαδικασίες και αρχές εργασίας και άλλα θέματα θα καθορίζονται με κανονισμό που θα καταρτιστεί από τον MİT και θα εγκριθεί από τον Πρόεδρο.

Στο νόμο περί Κρατικών Υπηρεσιών Πληροφοριών και Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών της 1/11/1983 και με αριθμό 2937 έγινε τροποποίηση με το ακόλουθο πρόσθετο άρθρο.

«ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΡΘΡΟ 3- Ιδρύθηκε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την επωνυμία Εθνική Ακαδημία Πληροφοριών για τη διεξαγωγή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, επιστημονικής έρευνας και δημοσιεύσεων στους τομείς των πληροφοριών και της εθνικής ασφάλειας εντός του φορέα του MİT.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ακαδημαϊκή και διοικητική οργάνωση της Εθνικής Ακαδημίας Πληροφοριών, οι διαδικασίες και αρχές εργασίας και άλλα θέματα καθορίζονται από τον κανονισμό που καταρτίζει το MİT και εγκρίνεται από τον Πρόεδρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.