ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τους πήρε ο ύπνος στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους – Ξύπνησαν από τους αστυνομικούς

Ευτυχώς, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους

Τους πήρε ο ύπνος στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους – Ξύπνησαν από τους αστυνομικούς

Ανίκανοι να προσέξουν τα παιδιά τους στην παραλία αποδείχθηκαν γονείς στη Φλόριντα που τους πήρε ο ύπνος και τα έχασαν.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι να κοιμάται αγκαλιασμένο σε παραλία της Φλόριντα. «Ξυπνήστε», «Είμαστε από το γραφείο του Σερίφη», ακούγεται να λέει μία δυνατή γυναικεία φωνή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Pos, η γυναίκα και ο άνδρας συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραμέληση ανηλίκων, καθώς φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία με τα δύο μικρά παιδιά τους ηλικίας πέντε και επτά ετών να περιπλανιούνται μόνα τους, χωρίς επίβλεψη.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στην παραλία κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν επανειλημμένα να ξυπνήσουν την Αλίσια Λάνγκλεϊ και τον αρραβωνιαστικό της Τίμοθι Στίβενς, που, ωστόσο, βρίσκονταν σε λήθαργο μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Το ζευγάρι τελικά ξυπνάει αλλά είναι σε σύγχυση, ενώ ένας αστυνομικός τους ρωτά που είναι τα παιδιά τους, με τον Στίβενς να δείχνει απλώς προς τη θάλασσα, παραπατώντας παράλληλα στην άμμο.

«Δεν ξέρεις που είναι;», τον ρωτάει ο αστυνομικός, χωρίς να παίρνει καμία απάντηση.

Ευτυχώς, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους να παίζουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, που βρίσκεται κοντά στην παραλία.

Ο Σερίφης της Κομητείας Βολούσια σχολιάζοντας το περιστατικό και τη σύλληψη των δύο 27χρονων, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς. «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα», δήλωσε στο δίκτυο Fox35.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να πούμε ακόμα πως ο Στίβενς, ο οποίος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών, αλλά έχει αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα τους, προσπάθησε να το σκάσει από τους αστυνομικούς που πήγαν να του περάσουν χειροπέδες αλλά σκόνταψε και έπεσε πάνω στην άμμο. Ο 27χρονος κατηγορείται και για κατοχή αλκοολούχων ποτών στην παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.