ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγικός θάνατος για 45χρονη στο Παρίσι: Πιάστηκε το παλτό της στις πόρτες του μετρό και ξεκίνησε ο συρμός

Παρόντες ήταν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας

Τραγικός θάνατος για 45χρονη στο Παρίσι: Πιάστηκε το παλτό της στις πόρτες του μετρό και ξεκίνησε ο συρμός

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 45χρονη γυναίκα στο Παρίσι όταν το παλτό της πιάστηκε στις πόρτες του Μετρό στον σταθμό Bel Air..

Σύμφωνα με το bfmtv, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) όταν οι πόρτες του συρμού έκλεισαν την ώρα που η γυναίκα αποβιβαζόταν, πιάνοντας το παλτό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόντες ήταν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας. Η κυκλοφορία στη γραμμή έξι του Μετρό του Παρισιού διεκόπη για πολλές ώρες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο, η 45χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Θα υποβληθεί μήνυση στο πλαίσιο αυτής της έρευνας» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Η οικογένεια εύχεται ολόψυχα να πέσει φως στις συνθήκες του θανάτου του θύματος, να αποκαλυφθούν οι πιθανές ελλείψεις και, αν χρειαστεί, να αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.