ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στη Βρετανία: Βρέφος 10 μηνών πνίγηκε σε 5 εκατοστά νερό – Ένα παιχνίδι έφραξε την μπανιέρα

Ένα μωρό 10 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έκανε μπάνιο με τα αδέρφια του

Τραγωδία στη Βρετανία: Βρέφος 10 μηνών πνίγηκε σε 5 εκατοστά νερό – Ένα παιχνίδι έφραξε την μπανιέρα

Μία απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στη Βρετανία, όταν βρέφος 10 μηνών πνίγηκε στη μπανιέρα του σπιτιού, αν και το νερό σε αυτή ήταν ελάχιστο.

Όπως είπε στην αστυνομία η μητέρα, την ώρα που έκανε μπάνιο το κοριτσάκι με τα αδερφάκια της, βγήκε για να φέρει ένα παιχνίδι για έναν από τους γιους της, αφήνοντας τη βρύση να τρέχει.

Αν και δεν είχε βάλει τάπα στη μπανιέρα, όταν επέστρεψε ανακάλυψε ότι η τρύπα είχε κλείσει από πλαστικό παιχνίδι και το μωρό της ήταν ξαπλωμένο μπρούμυτα μέσα σε 5 εκατοστά νερό.

Η οικογένεια τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και ακολούθησε τις οδηγίες προσπαθώντας να κάνουν ΚΑΡΠΑ για να χτυπήσει ξανά η καρδιά του.

Στο ασθενοφόρο συνεχίστηκε η προσπάθεια για να επαναφέρουν το κοριτσάκι στη ζωή, όμως, δυστυχώς το μωρό δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου, αλλά τώρα έγινε γνωστό και η έρευνα συνεχίζει. Διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή και διαπιστώθηκε ότι το μωρό πέθανε από πνιγμό.

Η ιατροδικαστής Isobel Thistlethwaite είπε πως «η Sara και τα δύο αδέρφια της ήταν στην μπανιέρα, με το νερό να τρέχει, χωρίς να υπάρχει τάπα. Ένα αδερφάκι της μικρής ζήτησε ένα παιχνίδι και όταν η μητέρα επέστρεψε στο μπάνιο, παρατήρησε ότι ένα άλλο παιχνίδι είχε φράξει την τρύπα. Τα δύο αδέρφια ήταν όρθια και η Sara ήταν κάτω από το νερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.